Ενημέρωση από το 3ήμερο εργασιών στην Κατάληψη Libertatia

 Την Πέμπτη 25/6 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση στον χώρο της κατάληψης Libertatia με σκοπό την ενημέρωση της πορείας της ανοικοδόμησης, καθώς και το σχεδιασμό του τριημέρου εργασιών. Αλληλέγγυος κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πλαισίωσε και τις 3 μέρες, όπου ολοκληρώθηκε πλήθος εργασιών όπως ξεμπάζωμα, καθαρισμός του χώρου και άλλες οικοδομικές εργασίες. Σκοπός του καλέσματος ήταν αρχικά να ενημερωθεί ο κόσμος για τη συνέχεια του αγώνα καθώς και να ξανά δουλέψουμε και να οργανώσουμε μαζί την πορεία του. Σημαντική ήταν για ακόμη μια φορά η στήριξη της γειτονιάς  τόσο στο τριήμερο αλλά και όλο το προηγούμενο διάστημα. 
 Συνέχεια έχει η ολοκλήρωση της σκεπής όπου λίγες μέρες πριν το πέρας των εργασιών το Νοέμβρη δεχτήκαμε για ακόμη μια φορά την κρατική καταστολή. Το κράτος αντιλαμβανόμενο την συσπείρωση κόσμου γύρω από την ανοικοδόμηση, αλλά και την συμβολική διάσταση που αυτή φέρει, θέλει να ανακόψει την πορεία του αγώνα αυτού ο οποίος αποτελεί κομμάτι του αντιφασιστικού και αναρχικού κινήματος. 
 Όπως έχουμε ξαναπεί ο δίκαιος αγώνας για την ανοικοδόμησή της κατάληψης Libertatia θα συνεχιστεί κόντρα στις απειλές, ως μια σημαντική κινηματική παρακαταθήκη, σημείο αναφοράς και πρόταγμα μέσα σε μια συνθήκη διαρκούς καταστολής των καταλήψεων. Τίποτα δεν τελείωσε… Όλα συνεχίζονται…

κατάληψη Libertatia 30/6/2020