Παρέμβαση στη γειτονιά του Φαλήρου Θεσσαλονίκη.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!

Παρέμβαση στη γειτονιά του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη.
Την Πέμπτη 16/4 κρεμάστηκαν 2 πανό, το ένα έξω από το νοσοκομείο Θεαγένειο σχετικά με την πανδημία και το 2ο για τη δολοφονία της κρατούμενης Αζιζελ Ντενίρογλου στις φυλακές Θήβας (https://apo.squathost.com/%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%ac%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af-%ce%b1%cf%86%ce%af%cf%83/).
Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια και ο αγώνας δεν απαγορεύονται ούτε μπαίνουν σε καραντίνα. Ο ταξικός πόλεμος, ιδιαίτερα από την πλευρά των εξουσιαστών, δεν έχει μπει σε καραντίνα και δεν πρέπει να παύσει μονομερώς.
Θα συνεχίσουμε ως άνθρωποι και όχι ως εξατομικευμένοι κανίβαλοι, ως αντιστεκόμενοι και όχι παραδομένοι και φοβισμένοι, ως αναρχικοί, τον αγώνα για την κοινωνία των ελεύθερων ίσων που θα έχει ως προτεραιότητα την προστασία των ευάλωτων, ως πρώτο και κύριο συμφέρον τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, ως βασικό μέλημά της την ευμάρεια και την εξυπηρέτηση της κοινωνίας και όχι μίας κάστας ισχυρών, που οδηγούν την ανθρωπότητα στην δυστοπία του θανάτου, της εξαθλίωσης και του ελέγχου.
Κανένας απολυμένος, κανένας άστεγος, κανένας πεινασμένος, κανένας αβοήθητος κι εγκαταλελειμμένος μόνος στην πανδημία
ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΤΡΟΦΗ, ΥΓΕΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΗ


Ο λαός σώζει τον λαό!
Η κοινωνία θα νικήσει !