ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ - ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 31/10 ΣΤΙΣ 18:00



Σήμερα με μη ανακοινωμένο σημείο συνάντησης, οι εθνικιστική γκρούπα του «ιερού λόχου» καλεί σε πορεία. Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα βρεθούμε στο δρόμο, υψώνοντας αντιφασιστικά αναχώματα , απέναντι στον ρατσιστικό οχέτο. Πιο συγκεκριμένα, με  το συγκερκριμένο κάλεσμα προσπαθούν να αντλήσουν πολιτική υπεραξία από τον θάνατο του ναρκέμπορου φασίστα Κωνσταντίνου Κατσιφά.
Ως αναρχικοί κι αντιφασίστες πολεμάμε, τώρα και πάντα, τις ιδέες που υποστήριζε αυτός και οι ομοϊδεάτες του, τον θάνατο του διαφορετικού, του ξένου, του Άλλου. Παλέυουμε για την αξία της ζωής, της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης κάθε ανθρώπου.
Όπως έχουμε σημειώσει και παλιότερα: «Ο διεθνισμός...αποτελεί την μόνη εφικτή, ενωτική και ειρηνική λύση. Κι αυτό γιατί δεν επιζητεί την εξόντωση πληθυσμών και ολόκληρων λαών. Αντίθετα, προτάσσει την αλληλεγγύη των προλετάριων και των καταπιεσμένων ενάντια σ’αυτούς που μας εκμεταλλεύονται και καταστρέφουν τις ζωές μας. Κι ας μην γελιόμαστε. Μπορεί το περιεχόμενο να αλλάζει, όμως η μορφή της εκμετάλλευσης είναι ίδια και στις δυο πλευρές των συνόρων, όπως και σε κάθε κράτος. Φτωχοποίηση, υποβάθμιση των ζωών μας, αφαίρεση των δικαιωμάτων μας είναι μόνο μερικές από τις πτυχές της επίθεσης που έχουν εξαπολύσει κράτος και κεφάλαιο εναντίον μας. Και η μόνη πραγματική αντίσταση είναι η ταξική-αντικρατική-διεθνιστική.

ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ
ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ

ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 31/10 ΣΤΙΣ 18:00

Libertatia, συλλογικότητα για τον ελευθεριακό κομμουνισμό