Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη των διωκόμενων συντρόφων που κατηγορούνται για την απόπειρα απαλλοτρίωσης τραπεζικής χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ.

 


Στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς, μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής εφοδιασμού ΑΤΜ στην Θεσσαλονίκη. Για την ίδια υπόθεση συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα και η αναρχική Δήμητρα Συριανού.

Σε αυτήν την περίοδο που oι διώξεις των αγωνιστών και η κατασταλτική εκστρατεία του κράτους απέναντι σε κάθε φωνή που αντιστέκεται γίνεται όλο και πιο έντονη  δηλώνουμε πως θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους και δίπλα σε κάθε έναν που πλήττεται από το κράτος και τις μεθοδεύσεις του. Στεκόμαστε μαζί με όλους όσοι είναι αιχμάλωτοι στα χέρια του χειρότερου εχθρού μας. Η κρατική καταστολή θα ηττηθεί. Όλοι μαζί στήνουμε αναχώματα στα σχέδια του κράτους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια και κάθε δομή του κινήματος που βρίσκεται στο στόχαστρο. Οι επιθέσεις στους αγωνιστές και στις δομές του δεν αρκούν για να κάμψουν τον κόσμο του αγώνα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λευτεριά στους αναρχικούς Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Αλληλεγγύη στην αναρχική Δ. Συριανού

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ

Libertatia, συλλογικότητα για τον ελευθεριακό κομμουνισμό

Σχόλια