Ενημέρωση από τα δικαστήρια 17/9/20

Αναβολή για 16/12/20 πήρε το 1ο δικαστήριο για την υπόθεση της ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia.  H πλημμεληματικού τύπου κατηγορία  που αντιμετωπίζουν οι σύντροφοι είναι της «καταστροφής κτιρίου πολιτιστικής κληρονομιάς»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της κατάληψης Libertatia Εδώ 

Την ίδια μέρα πραγματοποιούταν ο πρώτος πλειστηριασμός για το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, ο οποίος και δεν πραγματοποιήθηκε  καθώς δεν εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος. Η νέα τιμή εκκίνησης για τον εξοπλισμό και τα οικόπεδα της ΒΙΟΜΕ και της Φιλκεραμ συνολικά είναι 11.250.000€. Yπερασπιζόμαστε  τις δομές μας και τους χώρους αγώνα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ. 

Τέλος οι 51 συλληφθέντες και συλληφθείσες από την αντιφασιστική πορεία το βράδυ της Τετάρτης , θα περάσουν τμηματικά από ανακριτή ξεκινόντας την διαδικασία από 18/9 μέχρι 20/9 μέχρι τότε θα κρατούνται μέσα και θα αφήνονται ελεύθεροι τμηματικά μετά τον ανακριτή.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ LIBERTATIA ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 51 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 

κατάληψη Libertatia

Σχόλια